دسته: مقالات ترجمه شده
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 327 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 13
دفع MSW با استفاده از تکنولوژی رایج در تبدیل زباله، به خوبی موفق عمل کرده است. بر طبق کار USEPA، در سال 2000، 102 تاسیسات تبدیل زباله به انرژی، که بیشتر آنها دیگهای چندگانه بوده، در ایالات متحده برای دفع بیش از 35 میلیون تن MSW بکار رفته است که حدود 14 درصد از مقدار کل MSW در ایالات متحده را به خود اختصاص داده است. این 102 تاسیسات در ایالات متحده دارای یک توان عملیاتی به طور متوسط بیش از 900 تن زباله است و به طور متوسط، بیش از 10 سال است که فعالیت می کنند. قدیمی ترین کارخانه WTE از دهه 70 تا به لان به طور مداوم در حال فعالیت می باشد. در مقابل، دفع MSW با استفاده از فن آوری پلاسما تازه شروع شده است. هیچ تاسیسات مستمر با فناوری پلاسما برای MSW در ایالات متحده وجود ندارد و تنها دو تیم عملیاتی در سایر نقاط جهان فعالیت می کنند. این دو تاسیسات یک توان عملیاتی به طور متوسط کمتر از 100 تن در روز دارند و قدیمی ترین مرکز آن از سال 1999 شروع به فعالیت نموده است. همانطور که در بالا اشاره شد، تاسیسات پلاسما برای دفع انواع دیگر زباله در سراسر جهان وجود دارد.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی , مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی , مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی , سمینار مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی , پایان نامه مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی
غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای 70درجه سانتی گراد به مدت 1، 2 و 3 ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (0، 60 و 120 ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 83 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 31
قابلیت جامعه ما برای مقابله با حوادث بیولوژیکی، با فهم پاسخ دهندگان و رهبران ما از خطر و اجرای یک استراتژی، همراه می باشد. ایالات متحده آمریکا تلاش کرده که تیم واکنش دهنده به همراه ابزار و دانش، برای انجام وظایف مربوط به تروریسم بیولوژیکی مجهز کند، که، قبل از اکتبر سال 2001، احتمال پایینتری از موفقیت نسبت به انواع دیگر کشتار جمعی داشته است. با این حال، مشخص شده که رهبران جامعه نیاز به راهنمایی دارند. آتش نشانی، پلیس و پرسنل بهداشت عمومی باید اطلاعات موثق و روشن برای هدایت این اقدامات داشته باشند. آنها نه تنها باید خطر را درک کنند بلکه ممکن است اقداماتی انجام دهند که جامعه و نظام قضایی را تحت تاثیر قرار دهد. آن فقط پاسخ فنی نیست که مهم است، بلکه همچنین مجموعه ذهنی هم باید برای پاسخ دادن، درگیر شود. هراس و وحشت مردم می تواند ویرانگرتر از خطر واقعی یک ظرف حاوی اسپور سیاه زخم باشد. پاسخگو و رهبری باید به خوبی آگاه باشد، به خوبی مجهز شده و اعتماد به نفس در رویکرد خود برای القای حس اعتماد به نفس در مردم داشته باشد.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : تیم های نمونه گیری (نمونه برداری) , تیم های نمونه گیری (نمونه برداری) , مقاله تیم های نمونه گیری , تحقیق تیم های نمونه گیری , سمینار تیم های نمونه گیری , پایان نامه تیم های نمونه گیری
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 643 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15
این یک راز نیست وقتی عناصر اساسی مراعات اصول بهداشتی در محیطهای تولید مواد غذایی به طور مداوم، حتی برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامه های ایمنی شرکتهای موادغذایی بهبود یافته است. پاک کردن امکانات و تجهیزات در ابتدای هر روند تولیدی، بهترین اطمینان را ایجاد می کند که خطرات بالقوه ایمنی غذا کم شده و یا خطرات با هر بار تغییر در شروع و در سراسر چرخه تولید حذف شود.
کلید برای مراعات اصول بهداشتی با ارائه آموزش پایه کارکنان کارخانه، ممکن است خارج از حیطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن برای حمایت از وظایف برای درک مراعات اصول بهداشتی موثر –به عنوان مثال، پیاده سازی به موقع پرسنل تاسیسات، پاک سازی بخش تولید در پایان کار و بازرسی کیفیت از تمام اثربخشی بهداشتی - برای پرورش درک بهتر و در نتیجه، پایبندی شرکت به پروتکلهای بهداشتی مناسب برای نیازهای عملیاتی و ایمنی مواد غذایی در هر کارخانه ضروری است.
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی , عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی , عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی , تحقیق عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی , مقاله عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی , پایان نامه عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی , ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی , مقاله ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی , تحقیق ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی , پایان نامه ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
نمونه ترجمه
چکیده
هدف: مطالعه مکانیسم تشکیل کیفیت هوا به منظور تعیین تاثیر عوامل مورد مطالعه بر روی ابتلا به آسم در شهر ولادی وستک.
مواد و روش ها: ارزیابی آلودگی هوا در شهر ولادی وستک با استفاده از نظارت بر آمار دراز مدت (2008-2012) (دما، رطوبت، فشار اتمسفر، سرعت باد و غیره). سطوح مواد معلق، نیتروژن و دی اکسیدگوگرد، مونوکسیدکربن، آمونیاک، فرمالدئید (میلیگرم/مترمکعب) در شش ایستگاه ثابت مشاهده، مورد بررسی قرار گرفت. ما مواد معلق ذرات جامد که در طول بارش برف و هوا در 14 بخش شهری با سطوح مختلف از تاثیر انسانی، جمع آوری شد را مطالعه کردیم. برف ذوب شده در گرانلومتری لیزری مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. تاثیر آلودگی هوا بر روی توزیع عوارض آسم در گروه های سنی مختلف (8 بزرگسال و 7 کودک از کلینیک شهری در ولادی وستوک) و با استفاده از اطلاعات مشاهده آماری فدرال، مورد بررسی قرار گرفت (2008-2012).