دسته: مقالات ترجمه شده
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 83 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11
توسعه گستره ای از محصولات غذایی راحت، آماده برای خوردن، آماده برای پختن و آماده سِرو، از 20 سال گذشته قابل توجه بوده است. به همان سان که محصولات گسترده تری شکل می گیرد، تا راحتی را برای مصرف کننده به ارمغان بیاورد، تقاضا برای فناوری فراوری و بسته بندی های جدید با برخی تحولات جالب به سرعت پیش می رود. این فصل به بررسی این مسائل می پردازد.
کلید واژه ها
غذاهای آماده ، فراورده های غذایی سهل الاستفاده، فراوری، بسته بندی، مایکروویو ، گرمایش، بسته بندی شیک
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : بسته بندی محصولات آماده برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی , بسته بندی محصولات آماده برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی , مقاله بسته بندی محصولات آماده , پایان نامه بسته بندی محصولات آماده , سرو و ریزریز شده گوشت , مقاله سرو و ریزریز شده گوشت , سمینار سرو و ریزریز شده گوشت